Wehoputs merkkivalo rikki

Eilen huomasin, että meidän Wehoputs -merkkivalo ei pala. Tänään kävin tarkastamassa tilanteen – laitteessa ei hälytyksiä, joten lamppu siis rikki. Nykyisen lampun vaihdoin 23.10.2012, eli se kesti käytössä vain reilut kaksi vuotta. Alkuperäinen lamppu oli käytössä sentään kuusi vuotta. No, nyt tilasin kuitenkin uuden liki samanlaisen kun viimeksi, mutta väriarvoiltaan lämpöisemmän (talon emäntä kun ei ollenkaan tykkää noista “kylmistä” valoista). Hintaa tällä erää tilaukselle (toimitus kotiovelle) tuli USD$ 7,84. Myös tämä lamppu vaatii siis E14 to E27 adapterin toimiakseen.

E14 1W 80-90Lumen 3000-3500K Candle Style Warm White LED Light Bulb (24V)

Testasin samalla myös kaikki pumput. Tyhjennyspumppu jumissa (tai ei tahdo lähteä pyörimään). Ruuvimeisselillä vähän avitin ja taas lähti toimimaan. Ilmeisesti pitänee lähiaikoina avata pumppu ja putsata / rasvata. Muut pumput toimivat hyvin.

 

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “Wehoputs merkkivalo rikki

  1. esa
    17.01.2015 klo 08:21

    Miten on uusi lamppu toiminut? En itse haluaisi millään ostaa 50 egen lamppua.

Kommentointi suljettu.