TS: Jätevesiasetusta ei ehditä purkaa

TS kirjoitti eilen, että kohuttua jätevesiasetusta ei ehditä purkaa vaan ainoaksi vaihtoehdoksi jäisi siirtymäajan pidentäminen.

Ympäristöministeri Sanni Grahn-Laasoselle (kok) jää ainoaksi vaihtoehdoksi kiistellyssä jätevesiasetuksessa vain siirtymäajan pidentäminen. Asetuksen purkamista ei ehditä tehdä, koska asetus on sidottu ympäristönsuojelulakiin.

Jätevesiasetusta ei ehditä purkaa tällä vaalikaudella. Jätevesiasetus ja ympäristönsuojelulaki ovat paketti, jonka osia ei voi täysin erottaa toisistaan. Jos kiinteistönomistajaa ei enää velvoitettaisikaan jätevesiremonttiin, täytyisi muuttaa ympäristönsuojelulakia. Näin sanoo ympäristöministeriön lainsäädäntöneuvos Tuire Taina.

Lue lisää kauppalehdestä.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “TS: Jätevesiasetusta ei ehditä purkaa

Kommentointi suljettu.