Seitsemän vuotta sitten

Hirsitaloremontin alusta alkaa olla aikaa aika tarkkaan seitsemän vuotta. Tältä (kuva alla) se suurin piirtein näytti kun ensimmäisiä kertoja sisälle omistajina käveltiin syyskuussa 2005. “Punainen talo ja perunamaa” -sanonta piti aika tarkaan paikkaansa. Paitsi että silloin meillä ei ollut täällä sitä perunamaata…

Oikeastaan taidettiin nykykäsityksen mukaan ostaa ehkäpä enemmänkin mökki kuin asunto. Virallisesti vajaa sataneliöinen hirsitalo kun mielletään nykyään enemmänkin mökiksi kuin ympärivuotiseksi asunnoksi kaikilla herkuilla. Ja kaikkia herkkua ei totisesti silloin ollut tarjolla (kuten myöhemmistä vaiheista vaikka täältä blogista voi lukea).

talo

Paljon on tehty ja paljon on tapahtunut. Yllä kuvaa talosta 24.9.2005 (seitsemän vuotta sitten). Alla suurin piirtein samasta kohtaa otettu kuva päiväyksellä 24.6.2012.

talo

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “Seitsemän vuotta sitten

  1. Anne
    26.09.2012 klo 15:28

    Aivan ihanalta tuo teidän piha näyttää!

  2. 27.09.2012 klo 13:22

    Kiitos. Jos tarkoitat kukkia yms. puutarhajuttuja niin voit lukea niistä lisää Mintun puutarha -blogista.

Kommentointi suljettu.