Suojaverkko vesialtaaseen, osa kaksi

Vajaa viikko sitten tehty suojaverkko purettiin juhannuksen kynnyksellä ja tilalle väsättiin “paranneltu versio”. Harjateräs lähti aika pahasti ruostumaan ja likaamaan vettä kuten vähän pelkäsin. Kävin Tuulissuon rautavarastolla ja hain ruostumatonta materiaalia.

Ensin ajatuksissa oli hankkia haponkestävää verkkoa tai harjaterästä, mutta päädyin lopulta alumiiniseen L-listaan. Listasta sopivan pituisia pätkiä ja ja nippusiteillä homma kasaan. Ei tuosta pääse läpi ainakaan meidän pojat – ei edes nuorin isäntä.

suojaverkko puutarha-allas

suojaverkko puutarha-allas

Ei ehkä maailman kaunein, mutta eipä huku ainakaan lapset – ja nythän on sitten vuorossa vesikasvien asentaminen ja maisemointi. Parantaa varmasti tilannetta. Lisään kuvia altaasta kun hommassa edistytty, joten seuratkaapa tilannetta…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)