Konehuoneen ovi

Tänään kaukokiito kiidätti pihaan tilatun 9/20 -oven. Nykyään kun kaupoista ei tunnu saavat kuin 9/21 -ovea ja kaikki muut ovat tilaustavaraa…

Anyway, keskelle pihaa jätetty ovi [joopa joo, jättivät pihalle kun ei kuulemma kuulu heille laittaa ovea esim. piharakennukseen sateelta suojaan] tuupattiin pienten kiroilujen kera paikoilleen heti tänään.

Konehuoneen oveksi pohdittiin mm. taiteovea (josta on kirjoitettu aiemmin) ja liukuovea. Pitkään oltiin jo liki tilaamassa liukuovea (olipa yksi ajatus myös tehdä liukuovi itse). No, päädyttiin lopulta tavalliseen oveen – kiitos siitä sisustuksen päävastuulliselle. Nyt aula näyttää ihan hyvältä ja heti jotenkin valmiimpaa kun enää ei näy ilmastointikonetta yms. sisään tullessa.

Ja loppuun kaupallinen tiedote: Asennettu ovi oli Matti-ovi. Ja hyvältä ja laadukkaalta tuntui. Painaakin se verran kivasti, että on ihan mukavasti haastetta yksin asennettavaksi.

Ai niin, remonttiapurikin oli hommien valmistuttua ihan voittaja-fiiliksissä.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)