4.päivä betonipölyssä

Neljäs ja viimeinen päivä betonipölyn seassa takana – siis ainakin tällä erää. Betonilaatta vanhan pesuhuoneen osalta on historiaa ja makaa nyt pihalla betonimurskekasana. Jos välillä ahdisti, niin nyt vähän helpottaa. Tänään työaika oli aikas inhimillinen (n. 1000-1150). Aika tarkalle siis purkuoperaation osalta osuin aika-arviossa: Kaikkinensa laatan purku ja pois kantaminen vei sellaiset 10 tuntia [1.pv 3h, 2.pv 3h, 3.pv 2h10min, 4.pv 1h50min].

Koko alue tulevan portaikon alalta on nyt putsattu uudisrakentamista varten. Ennen “uudisrakentamista” edessä on kuitenkin vielä makuhuoneen puolelta kaapin ja kaapin alla olevan lattian purkaminen. “Vaurioalue” on laatan osalta siivottu, mutta täytyy vielä varmistaa, ettei kärsinyt alue ylety makkarin puolelle (ainakaan kovin pitkälle). Ja toiveissa olisi, ettei betonilaattaa tarvitse poistaa myös vanhan saunan osalta enempää kuin mitä nyt on tehty, mutta se varmistunee vasta makkarin puolelta tehtävässä purkuoperaatiossa.

Napsin kuvia niin paljon, että varmasti muistan myöhemmin mitä tuolla lattianrajassa oli ja mitä tuli tehtyä/nähtyä. Vähän kuvasarjaa alla. Lisää samasta aiheesta kuvia kuvaGalleryssä. [kuvat isommiksi? kyllä, klikkaamalla!]

Alarivin kuva oikealla kertoo parhaiten/pahiten kärsineen alueen. Tuo on sitä pesuhuoneen ja makuhuoneen rajamaastoa, jossa vaatekaappi luuraa toisella puolella. Purkua on siis jatkettava sinne. Ei voi mitään.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “4.päivä betonipölyssä

Kommentointi suljettu.