jottai tarttis tehrä

Se taitaa tämän julkaisumoottorin tekniikka vedellä viimeisiä kun seuraa sivuille satavia spämmikommenttien määrää tässä viime päivinä. “Vanhasta” tekniikasta kun ei näytä enää olevan spämmääjien pysäyttäjäksi, joten… Suomeksi siis: Jottai tarttis tehdä.

Jollain aikataululla täytynee siis päivitellä/vaihtaa moottoria, mutta sitä ennen on odotettavissa, että sivustolla erinäinen määrä palautteita kertoo mitä mahtavimmista sinisistä pillereistä ja muista kehittimistä. Pahoittelut tästä teille kaikille, arvon lukijat. Toivotaan, että kesän aikana keksin jotain uutta.

ps. Ton pilleribisneksen on pakko olla iso bisnes kun noita mainospommittajia riittää pilvin pimein.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “jottai tarttis tehrä

  1. 12.06.2008 klo 19:43

    Kommenttina tähän: Remonttireiska hiljenee kunnes tämä siten moottori on päivitetty. Hiljaisuus voi olla ohi jo huomenna tai sitten ensi viikolla tai vasta ensi kuussa. Mutta olen takaisin, se on varmaa…

Kommentointi suljettu.