normaali vaihtoväli 2-4 kk

Yllätyksemme saimme positiivista palautetta WehoPuts -valmistajalta. Meidän viimeisimmät kokemukset lietetyhjennyksestä oli myös huomattu [täällä internetissä] ja saimme asiallista ohjeistusta asiaan valmistajalta:


    Minulla oli tiedossa, että “lietepussin normaali vaihtoväli on 2-4 kk”. Mutta minulla ei ollut tiedossa, että vaikka pussi ei olisikaan 4 kk jälkeen kuin puoliksi täynnä niin valmistaja suosittelee siitä huolimatta vaihtamaan pussin. “Tämä siksi, koska lietepussi on tehty kompostoituvasta materiaalista. Materiaali alkaa vähitellen kompostoitua puhdistamon lietekorissa, koska olosuhteet ovat suotuisat”.

    Edelliseen perustuen lietepussi saattaa tehdä juuri sen repeämisilmiön, joka meille sattui edellisen lietepussivaihdon yhteydessä.

Kiitos tästä lisäinfosta.

Taustaa: Meillä on ollut WehoPuts 5 [kuvassa] käytössä 26.11.2006 lähtien.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)