"ratkaisevaa" edistymistä

Viime perjantaina (14.12.2007) meillä oli laajennusrakentamisen kannalta oleellinen päivä. Kaikki toistaiseksi tehtävät sähköasennukset/muutokset saatiin päätökseen. Alustavan suunnitelman mukaan sähköt piti viimeistellä viikolla 46, mutta ei meistä vaan sähkäristä johtuen siis vasta nyt. Tällä viikolla on sitten edessä käyttöönottotarkastus. Vai kulkeeko se nimellä muuttotarkastus?

Anyway, tuntuu aikas hyvälle kun rasiat ja katkaisimet ovat kohdillaan ja ilmastointilaitekin hurisee ja pistää ilmat liikkeelle. Mielenkiinnolla odotan nyt miten meidän sähkökulutuksen käy ilmastoinnin kanssa – energiankulutuksen nousu lienee selviö. Marraskuussahan meidän kulutus jo pompsahti. Ja taitaa pompsahtaa lisää näin joulun kunniaksi.

Tai no perhana, ilmastointiputkien maadotus jäi vielä kytkemättä. Kelvinit kyllä jo vedettiin, joten sekin siis viittä vaille valmis.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

3 kommenttia kirjoitukseen “"ratkaisevaa" edistymistä

Kommentointi suljettu.