työohjeita saunan tekoon

Onko edessä saunan purku, saunan pohjatyöt, saunan panelointi, kiukaan asennus, lauteiden asennus tai vanhan saunan ehostus. Tämä entry lähinnä itselleni muistiin. Ehkä jopa jollekin muullekin hyödyksi.

Meillä on edessä saunan panelointi ja lauteiden teko/kokoaminen tässä lähitulevaisuudessa. Aiheesta löytyi ihan hyödyllysiä työohje -videoita.


K-Raudan saunan työohjeet.

[huom. videot Panelointi, Kiuas, Vanhan ovat näköjään talletettu ilman asianmukaista tiedostopäätettä. Joten jos ongelmia voit tallettaa ko. ladattavan tiedoston koneellesi, esim. työpöydälle, ja uudelleenimeä (rename) tiedosto niin, että tiedoston nimen loppu päättyy .wmv muodossa. Sitten vaan tiedoston käynnistys/katselu esim. Windows mediaplayerillä]

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)