saunasuunnittelua, osa 3

Kai se rupeaa olemaan lauderatkaisu päätetty. Turha tätä tässä enää on pyöritellä…


Viimeksi Harvian suunnitteluohjelmalla päädyin itse piirtäen tämmöinseen ratkaisuun. Eilen testasin SunSaunan uutta designeriä. Vähän yllätyin, että ohjelma tarjosi samaa ratkaisua, jota itse olin piirtänyt.

sun_sauna001.jpg

Koska saunamme pinta-ala on kuitenkin aika vähäinen niin mielelläni näkisin siinä “maksimaalisen” määrän laudepintaa. Niinpä itse olen kallistumassa tähän [ks.alla] vaihtoehtoon, vaikkakin on vaihtoehdoista selkeästi kallein (näin ainakin oletan). Tuossa ylemmässä kun esim. löylyvesikippo olisi tuossa saunojien jaloissa kun taas alemmassa vaihtoehdossa “laskutilaa” on enemmän ja lähempänä kiuasta. Lapsiystävällisempikin tuo isompi alalaude taitaa olla. Onkohan muuten niin, että tämä Harvian Forte malli niitä harvoja, joissa on mahdollista viedä lauteet noinkin lähelle kiuasta. Taitaa olla.

sun_sauna002.jpg

Edelliset saunasuunnittelusarjan numerot:
lauteet ja kiuas
saunasuunnittelua, osa 2

saunasuunnittelua

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)