jostain sieltä syvältä

Eilen taas tapetoitiin… Se on kyllä hommaa, joka on jostain sieltä syvältä – sieltä minne auringonvalo ei yllä… Alan olla pikkuhiljaa aika täynnä koko tapettihommaa…


Me ollaan tässä viimeisen kolmen vuoden aikana tapetoitu varmasti yli yhden perheen tarpeiden. 2004 elokuussa tapetoitiin puutalokämppää yläkerrasta ja lokakuussa samaa asuntoa keittiön puolelta. Keittiö viimeisteltiin vasta marraskuussa. Ennen yläkertaa siellä tapetoitiin olohuonetta, se oli aikaa ennen remonttireiskan ensimmäistä entryä.

Nykyistä kohdetta on tapetoitu useampaan otteeseen. Lokakuussa 2005 pistettiin makkariin tapettia. Liki perään tapetoitiin keittiö. Keittiön ja makkarin jälkeen tulikin liki vuoden “tapetointitauko”. Liisterit ja harjat kaivettiin seuraavaksi esiin vasta helmikuussa 2007, jolloin tapetoitiin olohuonetta useammassakin osassa ja useampaan kertaan. Huhtikuussa 2007 tapetoitiin eteistä ja nyt siis olohuoneen vihoviimeinen seinä.

Tästä tuskasta ei kyllä vielä päästy – yläkerrassa riittänee vielä jokunen seinä tapetoitavaksi ja uusi makkari on vielä tapetoimatta. Täytyy toivoa, ettei viimeisen seinän jälkeen tarvitse aloittaa kierrosta alusta. Vaikkakin meillä on ollut tapana, että tapetoidaan kerran kahdessa vuodessa.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “jostain sieltä syvältä

 1. ennaj niluj
  29.07.2007 klo 01:10

  Tuo on kyllä niin syvältä etyei viitsi edes pahemmin kommntoida!!

  Tiedätkö minne kuningas menee yksin? Vastauksen saat henkilöltä joka kirjoitti pari palautetta tänään! Lue nimi takaperin ; ))

 2. Tomi
  29.07.2007 klo 07:22

  Nukkumaan! 8-)

Kommentointi suljettu.