asiaa vessasta

Hevosten vessa alkaa olla hyvällä mallilla ja niinpä tänään alkoi sadella kysymyksiä liittyen talomme kakkosvessaan. Niinkin yksinkertainen asia kun cyprokin asentaminen seinään poiki kymmeniä ellei satoja kysymyksiä, joihin olisi pitänyt antaa vastaus heti.


Mihin korkeuteen sähköpistoke asennetaan, mihin korkeuteen lamput tulevat, millaiset lamput? Halogeenit kattoon/halogeenilippa peilin yläpuolelle, erilliset lamput, mihin peili, kuinka korkea, minkälainen allas, miten se kiinnitetään seinään, kiinnitetäänkö se edes seinään, tuleeko kaapisto, taso, pöytä, mihin se kiinnitetään, tuleeko jalat, tarvitaanko koolaus….. APUA!

Tässä sitten on surffattu tunti jos toinenkin asiaa pohtien. Kaiken lähtö- ja päätepiste näyttää olevan allas. Altaan valintaa taas vaikeuttaa se, että vessa ei ole erityisen iso. Tuntuu siltä, että kaikki altaat vaativat syvyyssuunnassa paljon tilaa. Kun tiedän millainen allas tulee, tiedän monia muitakin asioita, kuten millainen kaapisto/taso, mille korkeudelle, millainen peili ja vasta tämän jälkeen tiedän mihin tulee sähköpistoke ja millaiset valot sekä mihin korkeuteen.

http://www.rakentaja.fi/pdf/Ido/Pages_82-89_from_IDO_katalogi_2006.pdf

Ja tämänhetkinen visio vessasta olisi siis sellainen, että nikkaroidaan (puinen) taso seinästä seinään ja siihen upotetaan allas, ja sen yläpuolelle leveä, mutta ei niin korkea peili.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “asiaa vessasta

  1. Tomi
    20.06.2007 klo 22:32

    Niin: Oleellistahan tässä on, että minä olen vain tee-se-itse-duunari, joka tekee mitä kuvissa / käskyissä sanotaan ja jos sähkö- tms. kuvat kertoo toista mitä on rouvasisustussuunnittelija ajatellut niin niinhän siinä käy, että sähköt tulee vedettyä sitten cyprok-levyn läpi väärään kohtaan… Ja suorittava porrashan on sitten tietysti se syypää väärässä kohtaa seinässä töröttävästi sähköjohdosta / rasiasta. Mutta tämä on tätä rakentamista / suunnittelemista ja tämähän tässä hauskinta kuulemma on!

Kommentointi suljettu.