lattian käsittely

Edit 27.12.06 14:21 :: Merkitään nyt edes muistiin, kun keittiön lattiakäsittelystä on jäänyt kunnon merkinnät tekemättä.


Käsiteltiin olohuoneeseen ja eteiseen asennettu lankkulattia 26.12. noin klo 09-11 ja tänään aamulla 07 lattia oli edelleen märkä. Töiden jälkeen tänään menen tarkistamaan taas tilannetta ja yritän nostaa kämpässä lämmön lähemmäs 30 astetta kuin 20 astetta. Josko se auttaisi!

No, anyway – toinen (ja kolmas) kerros vielä pitäisi lattialle asentaa ennen kalustamista. Aikataulut ahistaa…

Samalla lailla ollaan käsitelty vuosi sitten keittiö ja makkari, yritin muistella remonttireiska -siten avulla miten silloin meillä meni.

Makuhuoneen lattian käsittelystä löytyi Mintun ylläpitämästä päiväkirjasta seuraavat merkinnät: SU 9.10.05 Makuuhuoneen lattia Osmocolorilla (1.kerros), MA 10.10.05 Makuuhuoneen lattia Osmocolorilla (2. kerros), KE 12.10.05 Makuuhuoneen lattia Osmocolor värittömällä (3.kerros).

Keittiön lattiasta en löytänyt kuin kaksi merkintää: TO 27.10.05 Keittiön lattian viimeinen kerros vedetty. PE 28.10.05 Keittiön lattia märkä – ei päästä mitään tekemään.

Edit 28.12.06 07:45 :: Lattia vieläkin(!!!) aamulla klo 06 vähän “tahmea”. Eli ei kestä kamalasti kävelemistä. Iltapäivällä töiden jälkeen kyllä menen ja sudin lattiaan sen viimeisen ja “kovettavan” kerroksen. Toinen värikäsittely jätetään nyt kokonaan tekemättä – taisi tuosta ensimmäisestä värikerroksesta tulla sen verran paksu?!?

Edit 30.12.06 13:08 :: Vihdoin eilen aamulla (klo 0645) 29.12. lattia oli ihan kuiva ja kosketuskelpoinen. Jälkiviisaana todettiin, että ilm. ensimmäinen kerros väriä oli turhan paksu, tuuletus puutteellinen ja ehkä lämpötilakin olisi saanut olla heti lähempänä 30 astetta kuin 20 astetta.

Ai niin, tätä me lattiaan siis laitamme ja ohjeistusta tuotteesta löytyy täältä.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)