ennakkotietona ilmoitamme

Ennakkotietona ilmoitamme, että kohonneiden kustannusten johdosta korotamme hintojamme oheisessa pdf:ssä olevien tuoteryhmien osalta. Uudet hinnat astuvat voimaan 1.2.2007. Uudet hinnastot julkaistaan kotisivuillamme 1.2.2007

Yllä lyhyt ilmoitus KWH Pipen kotisivuilta.

Oheisesta pdf:ssä mainitaan puhdistamoiden osalta seuraavaa: WehoPuts -pienpuhdistamot + 5 %. Ja kun kaivetaan samalta sivustolta 1.6.2006 päivätty ympäristötuotteiden hinnasto löydämme meillä pellolla puksuttavan pytyn hinnan alveineen: 5917,00 eur. Näillä tiedoin voimme siis olettaa, että WehoPuts 5:n listahinta 1.2.2007 on 6212,85 eur.

Tässä kohtaa sanon, että onneksi oltiin ajoissa ja asennettiin tuo WehoPuts – jo nyt hinnat näyttää olevan kovemmat kuin meille hankita-aikana ja noususuhdanne hinnoissa näyttää vain jatkuvan. Mitäköhän nämä tuotteet maksaa sitten joskus vuonna 2010 kun näitä oikeasti pitää lain mukaan asennella useampaankin paikkaan ja tuotteista on kenties jopa pulaa?

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)