suhteellisen pitkä päivä

Tänään oli suhteellisen pitkä, mutta tuottoisa, päivä.

Aamu alkoi laajennuksen vesi- ja viemäriasennuksilla – kurvit ja mutkat loppui [no tietysti] kesken joten pikainen vajaa tunnin visiitti putkikaupassa. Putket yms oli asennettu ennen kahtatoista.

Kurasyöppo aiheutti sen, että jo kertaalleen valettua laattaa piti piikata. Eikun vuokraamoon ja liki sama kone lainaksi kuin viimeksi. Raudat siinä tuli vastaan piikatessa, mutta lopulta se oikea korko syöpön vesikaivolle löytyi. Myllytin satsin kuraa ja asensin vesikaivot kohdilleen [eipä sitten liiku varsinaisen valun aikana kun ovat nyt jo kuralla kiinni]. Kuraa jäi sitten tietenkin yli, joten tuli sitten vielä harjoiteltua slammausta.

Käytiin päivällä muuten viemässä yksi kuorma remontti- ja tallijätettä kaatopaikalle ja lastattiin illan päätteeksi uusi kuorma odottamaan huomista kuljetusta. Niin ja ehdittiin myös shoppailla: Tulokkaalle tuli hankittua turvaa Volvon takaistuimelle, ts. turvaistuin.

Ai niin ja tv-antenni tuli myös tänään asennettua. Saas nähdä koska on se päivä että antennista saadaan signaali televisioon ja päästään teeveelupamaksajien joukkoon.

Huomenna sitten styroxit ja kenties jo rautaa tulevaa pintalaattaa varten. Sähkäri tulee ilm. torstaina virittämään lattialämmityksen. Uskaltaisikohan jo tilata valun alkuviikkoon? En taida vielä…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)