remppalakki

Remonttimme remppalakki (kuvassa) on vielä suhteellisen hyvässä kunnossa. Toki on jo muutamaan otteeseen tullut palautetta lakista, mutta eihän sitä kunnon pelimies pelisukkiakaan kesken peliä vaihda tai pese – miksi siis kesken remontin pitäisi remppalakki vaihtaa tai pestä?

Lakki oli uusi ja puhdas keväällä laajennusta aloitettaessa, mutta jo nyt on havaittavissa pientä auringon ja lämmön aiheuttamaa kulumista taitekohdassa. Muutamat maaliroiskeetkin saattaa lakista löytyä. Kun hommat on joskus tehty ja talo valmis [ehkäpä kenties vuonna 2010] niin sitten lakki saa pesun juhlallisin seremonioin. ;)

Korjaan - on lakkia kerran yksi ilta pidetty. Remppalakin kyljestä on luettavissa lakin lähde [jo edesmennyt suomalainen pörssiyhtiö] ja lakki tuli/hankittiin Sata-Dragon soutuihin, joissa joukkue meloi lakit päässä kuupat auringolta suojassa. Vuosi taisi olla 2004 tai 2002 (kuvia ei ikävä kyllä siitä tapahtumasta löytänyt). Vuoden 2003 vastaavista Sata-Dragon souduista sitä vastoin löytyy kuvia.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “remppalakki

  1. MikkoK
    06.08.2006 klo 19:09

    Kyllä sen täytyy olla 2002, jos noista valita pitää.. Luulisin ;)

  2. 07.08.2006 klo 07:26

    No näin mäkin muistelen että olis juuri vuodelta 02. Oli ne hienoja, kiiltävine ja roikkuvine CD-levyineen ;)

Kommentointi suljettu.