vihdoinkin: keittiö valmis

“HuHuH, keittiö on valmis”, voidaan kai nyt vihdoin sanoa.

Asensin tänään 12.02.05 ostetun bauhaus, puolipl terval 23×40 listan. Toki se oli paikoillaan, mutta kiinnittämättä. Jostain syystä listat jää lopulta aina viimeistelyä vaille. Kiinnitin myös viimeisen sähköpistorasian. Sekin tehty. Niin ja yksi sähköjohto roikkui vielä jääkaapin takana irrallaan – nyt sekin tukevasti kuten pitää. Kiitos ja näkemiin.

Ajatella, keittiön ensimmäinen entry kirjoitettiin 06.04.04 18:14 otsikolla remonttien äiti. Siitä on jo aikaa jo vuosi ja reilut kolme kuukautta kun siis keittiöremonttia pantiin alulle. Keittiössä uusittiin lattia (lautaa), seiniin uudet tapetit, kaikki listat maalattiin tai uusittiin, kakluuni otettiin käyttöön ja keittiön kaapisto työtasoineen uusittiin/korjattiin. Neliöhinnaksi keittiön remontissa tuli suurinpiirtein sellaiset 76,60 euroa. Kokonaiskulut materiaaleissa oli 1225,30 euroa, sis. mm. antiikkikalusteita. Neliöitä keittiössä on noin 16. Markka-aikaan keittiön kuluiksi noin 7000 markkaa, mikä taas näyttää paljon ahdistavammalta summalta.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)