unelmakämppä

Tajusin tässä äskettäin, että meidänkin taloyhtiöstä vois tehdä unelmakämppä-ohjelman. Nimittäin tässä taloyhtiössä on noin 10 huoneistoa (osa ihan pieniä opiskelijoiden asuttamia hellahuoneita) Naapurimme aloitti ensimmäisenä remontoinnin, heillä tehtiin keskikerrokseen keittiöremontti sekä pintaremontti ja koko ullakko-osasto vessoineen ja uusine portaineen on rakenteilla. Säännöllisesti kuuluu naputusta ja vasarointia ja Tomikin on usein käynyt kantoapuna. Ja minä tietysti ihastelemassa naapurin hienoja ideoita. Ei kateeksi käy, 5- vuotiaiden kaksosten lisäksi perheeseen syntyi viikko sitten vauva – remontin keskelle. Seinänaapureista seuraava asunto on viime keväänä myyty. Omistaja tekee täydellistä pintaremonttia, samoin kuin talon toisessa päässä asukas on tehnyt myynnissä olevaan asuntoonsa. Keskelle taloa jää sadan neliön iso huoneisto, jonne niin ikään laajennetaan yläkertaa. Jotenka ei tässä taloyhtiössä ole montaa neliötä, jota ei tällä hetkellä rempattaisi!!

Meneepä sitä arki-iltana tai lauantaina ihan mihin tahansa remontointitarvikkeita myyvään liikkeeseen, törmää JONOON. Olisi mielenkiintoista tietää mitenkä television lukuisat sisustus/remontointiohjelmat ovat vaikuttaneet näiden liikkeiden myyntiin!

Keittiössä on tapahtunut huomattavaa edistystä. Eilen Tomi ja kaverimme Repa laatoittivat keittiön seinämän – enää puuttuu saumausaineet. Tänäiltana Tomi sai mut ylipuhuttua tapetointiin, vaikka olen tallillapalelemisen seurauksena saanut niskajumin ja sitä kautta kroonisen aamustailtaan ja illastaaamuun pääkivun. Tunnin verran jaksoin ja sen jälkeen Tomi jäi yksin viimeistelemään.

Muutaman vuoden aikana kolme huonetta – jossa ei montaa suoraa seinää ole- tapetoineena vannon nyt että : EN IHAN HELPOLLA VÄHÄÄN AIKAAN TAPETOI!!!

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “unelmakämppä

  1. tomi
    23.11.2004 klo 14:06

    Minttu vielä edellisistä unohti yhden asunnon. Taitaa tuolla talon toisessa päässä vielä yksi “hellahuone” jota rempataan myyntikuntoon ;)

  2. tomi
    28.10.2005 klo 18:06

    Heh, Minttu sanoi 21.11.04 21:08: “EN IHAN HELPOLLA VÄHÄÄN AIKAAN TAPETOI!!!”

    Ja jo tiistaina tapetoitiin ;)

Kommentointi suljettu.