ei valmistu ikinä!

Pikkuhiljaa alan kallistumaan epätoivon puolelle. On tässä tullut testattua oma epäjärjestyksensietokyky, kun keittiö on ollut rempassa jo useita viikkoja, keittiön pöytä keskellä olohuonetta ja jääkaappikin milloin missä.

Tällä haavaa hommat ikään kuin seisovat. Lattiaa ei voi maalata ennen kuin koko lattia on valmis, lattiaa ei saa valmiiksi ennen kuin alakaapit on paikallaan. Alakaappeja ei voi laittaa paikoilleen ennen kuin on laatoitettu, tapetteja ei niin ikään voi lyödä laattaseinälle ennen kuin laatat on paikoillaan. Laatoittamista ei voi aloittaa ennen kuin pöytätaso on paikallaan ja pöytätasoa ei saada paikalleen, koska sitä ei ole.

Käännyin muutama viikko sitten tallituttuni Ahosen Mirjan puoleen, jonka ammatti sattuu olemaan sisustussuunnittelija. Mirjan kanssa yhdessä on pähkäilty “kaikkea pientä”, josta yhdessä muodostuu hyvin suurta. Tällä hetkellä on ideoinnin kohteena pöytätaso. Insinööritomi jo hylkäsi yhden erittäin valmiiksi pohditun ja harkitun ratkaisun pöytätasosta ryhtiä antavine kehyksineen.

Onkohan keittiö valmis jouluksi???

Vielä siis puuttuu/kesken:
- keittiötaso + allas ja hana
- uusi hella
- uusi liesituuletin
- laatat
- tapetti laattaseinältä
- valaistus
- lattia (3/4 valmiina)
- lattian maalaaminen
- komeroiden ovien maalaaminen
- listojen hankkiminen,käsittely ja paikalleenasennus
- uudet vetimet oviin
- verhotanko ja verhot

ELI EI TODELLAKAAN OLLA VOITON PUOLELLA!!!

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “ei valmistu ikinä!

  1. 23.10.2004 klo 22:23

    Vai että insinööri hylkäsi! Ilmeisesti insinööri on ainoa, joka käyttää mittanauhaa… Pirun palopäällikkö kun sanoi että ilmarako minimissään 15 cm kakluunista. Valmiin suunnitellun tason “jalat” olivat kymmenen senttiä kipale – tekee 20 cm. Tarkoittaa että kakluunista oikealle pöytätaso kaappeineen siirtyy siis tuon 20 cm – siis jos ja kun halutaan tehdä se niin kuin palomääräykset toivoo. Tarkoittaa, että kaapisto lattialla siirtyy liki keittiön ikkunaan kiinni, mikä taas rouva hallituksen mielestä näytti perin koomiselta. ;-)

    Näin nämä meillä etenee

Kommentointi suljettu.