Foorumi

.
Foorumissa ei vaadita rekisteröitymistä tai nimellä kirjoittamista. Kuka tahansa voi kirjoittaa viestejä nimettömänä, ns. Guest -käyttäjänä. Foorumille rekisteröityminen ei ole toistaiseksi mahdollista [ehkä myöhemmin].

Guest  

Welcome Guest, please login or register.

Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
Topic: Ilmastuslautasen vaihto
Guest
Ilmastuslautasen vaihto
on: 09.10.2018 22:42

Onko kukaan vaihtanut 2007 malliseen Wehoputs 5 ilmastuslautasta? Millanen homma on.? Ilmeisesti täytyy tyhjätä kookonaan ja mennä pytyn sisälle vaihtamaan se lautanen, koska näyttäisi olevan lautanen kiinteän putken päässä


Guest
Re: Ilmastuslautasen vaihto
on: 30.12.2018 19:08

Ei tarvinnut tyhjästä kun uusin vanhan mallin lautasen uudempaan. Rst putken irroittaa kokonaan niin lautanen tulee putken mukana ylös.


Irrotettuna voi testata paineilma kompressorin avulla, laittaa puhalluspistoolilla painetta jolloin lautanen paisuu ja ilmenevät aukeaa.


Itsellä oli turha vaihto kun kompura oli viallinen. Mutta uuden mallin lautanen antaa paremmin ilmaa kyllä.

Siinä oli muistaakseni joku takaisku lautasessa, kannattaa tarkistaa toiminta. Eli lautasen kuuluu hiljalleen pienentyä kun ilman puhalluksen lopettaa.

Vuosimalli meillä 2009.


Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
WP Forum Server by ForumPress | LucidCrew
Version: 1.7.5 ; Page loaded in: 0.006 seconds.

Remonttireiskan ylläpito ei vastaa foorumin tietojen oikeellisuudesta eikä tietojen käytön aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Kirjoitusten kopiointi muualle julkaistavaksi on kielletty.
.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 69 krt)