Foorumi

.
Foorumissa ei vaadita rekisteröitymistä tai nimellä kirjoittamista. Kuka tahansa voi kirjoittaa viestejä nimettömänä, ns. Guest -käyttäjänä. Foorumille rekisteröityminen ei ole toistaiseksi mahdollista [ehkä myöhemmin].

Guest  

Welcome Guest, please login or register.

Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
Topic: Wehoputs 5 ylivuoto
Guest
Wehoputs 5 ylivuoto
on: 06.02.2023 22:27

Meillä Wehoputs otettu juuri käyttöön. Valittu ”tyhjennys loka-autolla”. Herjaa ylivuotoa, vaikka pinta ei ole edes korkealla. Missä vaiheessa siirtopumpun pitäisi käynnistyä? Nyt käynnistyy vasta sitten kun korkealla olevan ylivuotoanturin kääntää ylöspäin… Pitäisikö siirtää jo siinä vaiheessa, kun siirtopumpun pinta-anturi ”kytkeytyy”?


Tomi
Administrator
Posts: 56
Re: Wehoputs 5 ylivuoto
on: 07.02.2023 10:36

Kyllä meillä siirtopumppu pumppaa nestettä prosessisäiliöön useammin eikä aina vasta silloin kun ihan täynnä. Kai logiikka ohjailee sitä mukaa miten tarvitsee prosessoitavaa lietettä prosessisäiliöön.


Mutta eikös se viimeistään silloin aloita pumppauksen kun lietesäiliön anturi kelluu tai on koholla.


Tosin en nyt sitten osaa sanoa miten tuo logiikka toimii jos/kun on tyhjennys loka-autolla eikä tyhjennyspumpulla ojaan. Ei taida olla ihan samat ohjelmat.


Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
WP Forum Server by ForumPress | LucidCrew
Version: 1.7.5 ; Page loaded in: 0.006 seconds.

Remonttireiskan ylläpito ei vastaa foorumin tietojen oikeellisuudesta eikä tietojen käytön aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Kirjoitusten kopiointi muualle julkaistavaksi on kielletty.
.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 85 krt)