HomeWizard Energy -sovellus

Aiemmin kirjoittamastani HomeWizard P1 Meter:llä voi seurata sähköliittymän tehokulutusta HomeWizard Energy -sovelluksella. Sovellus löytyy sekä iPhonelle Applen AppStoresta että Androidille Google Play -kaupasta.

Kuvaajissa näkyy vihreällä sähköliittymän tuotto (=myynti verkkoon) ja purppuran punaisella sähköliittymän kulutus (=ostettu sähkö verkosta sähköoperaattorilta). Kuvassa (yllä ja alla) päivänäkymää sovelluksesta. Kuvaajassa pääsee katsomaan hetkittäistä kulutusta tai tuottoa (kuvassa tänään 31.5.2024 klo 12:15 tuottolukema 5914W korostettuna).

Sovelluksesta löytyy päivänäkymän lisäksi myös viikkonäkymä (kuvassa) ja kuukausi- ja vuosinäkymä.

Reaaliaikainen kulutus/tuotto -lukema näkyy Nyt -näkymässä (kuvassa alla).

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 02.11.2027.