Uusi vesipumppu pihalampeen

Asennettiin uusi vesipumppu, HSP 1000-00, pihan lampeen kun vanha otti ja hajosi. Tuo vesiallas asennettiin pihalle kesällä 2012, jolloin myös käytössä ollut ja nyt hajonnut suodatin/pumppu otettiin käyttöön. Hyvin kesti, aika tarkkaan sen tasan kymmenen vuotta.

Kuvassa (yllä) hajonnut vesipumppu, alla kuvassa uusi avattuna.

Uusi siis mallia Heissner HSP1000-00.

Pumpussa useampi vaihtoehto veden kierrätykseen. Suihkulähdemäisessä ulostulossa on useampi suutin ja suihkun muodon vai valita vapaasti. Pumpusta myös toinen ulossyöttö, jolla ohjaan veden samaan tyyliin kuin aiemmin letkulla meidän pieneen kivipuroon.

Tottakai uudessa erikoiset liittimet ja vaaditaan siis toisenlaista letkua. Letkun kiinnitin ja eristin sikaflexillä.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 19.01.2026.