Olli 950

Meillä sanoi vuonna 2011 hankittu Olli 1200 sopimuksen irti ja kiireapuna piti jostain hommata uusi paimen. Nuo on sen verran kalliita apraatteja, että todennäköisesti tuo hajonnut pitää jossain välissä kiikuttaa huoltoon ja korjata.

kuvassa uusi Olli 960 -sähköpaimen

Mutta anyway, nyt sähköpaimenen roolissa meidän tallissa toimii Olli 950, joka toivottavasti on ainakin näin talviaikaan meille sopivampi. Kesällä lankaa enemmän mm. laitumet, mutta paimenen vaihdon jälkeen (siis Olli 1200 aikana) syyskuusta 2011 meillä on ollut lankojen kanssa aika paljon enemmän ongelmia (etenkin talvella) kuin aikaisemmin – syyksi epäillään liian tehokasta paimenta; liian tehokas katkoo kontaktitilanteissa lankoja…

Olli 950 speksit:

Tehokas peruspaimen vaativaan käyttöön kaikille eläimille.Suositellaan karjalle, lampaille sekä riista-aitoihin. Iskuenergia 4,8 joulea. Olli InfoLED-näyttö aidan kunnon valvontaan ja automaattinen tehonsäätö aidan kuormituksen mukaan.

  • Iskuenergia (J): 4,8
  • Soveltuvuus: villieläimet, lampaat, nautakarja, hevoset
  • Sisäinen salamasuojaus
  • Maadoitussauvat: 2-5
  • Olli infoLED-näyttö aidan kunnon valvontaan
  • Automaattinen tehonsäätö
  • Olli pikaliittimet kytkemisen helpottamiseksi

Lataa käyttöohjeet Olli -sivuilta.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)