Osakesalkun ensimmäinen kuukausi takana

Siitä on nyt sitten reilu kuukausi aikaa kun remonttireiskan salkku avattiin. Joten tehdäänpä pieni pintaraapaisu salkun “menestykseen” ilman syväanalyysiä.euro

Alkuun pistin kaikki munat samaan koriin (Suomi), mutta jo kahden viikon päästä aloituksesta päätin sijoittaa osan hiluista toiseen rahastoon (Sverige). Näinpä kuukauden jälkeen minulla on omistusta kahdesta rahastosta. Todellista hajauttamista ;)

Superfonden Sverige
Superrahasto Suomi

Nyt tänään tarkasteltaessa toinen panostuksistani on aavistuksen plussalla ja toinen niukasti pakkasella.

Sverige on tuottanut kuukaudessa 0,40% voittoa kun taas Suomi 0,57% tappiota. Euromääräinen loppusumma kuintenkin tasan nolla koska Sverigessä euroina enemmän sisällä. Minulla on siis eurolleen sama määrä pääomaa kuin kuukausi sitten aloittaessa. Äkkirikastuminen siis antaa odottaa tai sitten pitää panostaa illan Eurojackpot -arvontaan.

HUOM! Nyt se on täällä. Täysin kuluton rahasto. Nordnet Superrahasto Suomi on markkinoiden ensimmäinen, aivan uusi ja täysin kuluton indeksirahasto. Rahasto seuraa OMXH25-indeksiä, eli Helsingin pörssin 25 vaihdetuimman osakkeen kehitystä.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 25.02.2020.