Kasvihuoneen tuunausta

Sunnuntaina asensin aiemmin tilatut kolme automaattiavaajaa kahteen kasvihuoneen tuuletusikkunaan. Tuplaikkuna on sen verran iso ja painava, että se vaatii kaksi avaajaa.

Tänään maanantaina sitten tuli todettua, että asennetut avaajat toimivat hyvin ja aukeavat kuten pitääkin kasvihuoneen sisälämpötilan noustessa (kuva alla). Mutta tuo yksi aiemmin huhtikuussa asennettu ei vaan tunnu aukeavan. Siitä pitänee ilmeisesti reklamoida toimittajalle.

Katon tuuletusikkunoiden lisäksi tuunattiin muutakin. Kahdelle seinälle asennettiin hyllyille kannattimia ja sadevesikourut kasvihuoneen molemmille sivuille tuli asennettua. Sähköjohtoja asettelin paikoilleen ja suojasin putkilla – samaiseen laudanpätkään on tarkoitus asentaa vielä sähköpistoke (tai kaksi) ja valoille valokatkaisijaa.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)