porrasdesignia

Netistä löytyneellä suunnitteluohjelmalla hahmottelin tulevaa portaikkoa, jotta talon huonosti avaruudellisia asioita hahmottava emäntäkin saisi kuvaa mitä ollaan tekemässä…

Ohessa kaksi porrasvaihtoehtoa samassa kolossa.


porras01.jpg porras02.jpg

satulaporras01.jpg satulaporras02.jpg

Alemmat kuvat ovat ns. satulaportaikosta ja ylempi ns. perusportaikosta. Portaat ovat tässä mietityistä vaihtoehdoista pienemmässä tilassa – isommassa aukossa takaseinä olisi 500mm taaempana. Taaempana oleva seinä taas “söisi” palan nykyisen makkarin vaatekaappia ja vähän isomman palan nykyisestä “konehuoneesta”. Isommassa vaihtoehdossa konehuoneesta taitaisi tulla niin ahdas, että esim. nyt siellä pötköttävä uusi lämminvesivaraaja saataisiin ulos vain osina [ei kokonaisena].

ps. kuvan portaikoiden värit, mallit, materiaalit yms. hatusta vedetty.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)