RIP: mouse #3

Kolme päivää kestänyt rottajahti päättyi tänään, kun löysin giljotiinista pienen peltohiiren. Enää ei hiirulainen ollut onnistunut “varastamaan” syöttiä.

Tänään “löytynyt” kutsumaton vieras oli kolmas, joka meillä sai nyt häädön tämän lyhyen kaksi vuotta kestäneen remontin aikana. Eipä noista harmia ole vähään aikaan ollutkaan. Ensimmäinen kerta sitten taloon tulon kun on riesaa näistä maaseudun ihanuuksista. Meillä hajosi muutama viikko sitten käytössä ollut elektroninen hiirenkarkotin ja jopas heti taloon asettui taloksi (toivottavasti) yksi hiirulainen. Tuo elekroninen karkotin on kyllä kumma kapistus, jos ovat jo asettuneet taloksi ei ne sillä kaikkoa (näin sanoo karkottimen tuoteselostekin), mutta jos taas ovat tulossa taloon niin tuntuvat pysyvän karkottimella poissa – katsellaan nyt sitten miten käy kun on tuo uusi karkotin käytössä…

Lisäys tuohon karkoitinasiaan, osui tämmöinen silmään: Fakta: Elektroninen tuhoeläintorjunta.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

3 kommenttia kirjoitukseen “RIP: mouse #3

  1. 16.11.2007 klo 09:09

    No niin, eipä se jäänyt siihen yhteen satunnaiseen matkaajaan. Tänään aamuvarhaisella #4 jäi kiinni näpistyksestä. Mistäköhän eksynyt meille, naapurin pellolta?

  2. 16.11.2007 klo 20:11

    No tämähän meni melkeen rottasodaksi. #5, tämän vuoden kolmas, jäi nalkkiin tuossa työpäivän päätteeksi.

  3. 17.11.2007 klo 08:17

    #6 tänään klo 08:12

Kommentointi suljettu.