ei jumankekka sentään!

Apuwa. Hätähuuto – tästä ei tule mitään. Ahdistaa: Tuttuja tuntemuksia, ainakin tässä talossa. Talvi tulee tasaisen tappavasti ja lisää siis tuskaa…


Tämä talous saattaisi olla oiva reality-tv-show kohde. Ulkopuolisia nimittäin saattaisi huvittaa! Talossa stressaa nyt niin emäntä kuin isäntä. Ainoa, joka nauttii elämästä ja tästä hetkestä on talon nuori isäntä. Näinhän se kai pitääkin sitten olla!

Stressin oireita: Hevostalli, hevosten hakeminen pakkassäässä kesärenkain – ei helppoa, talvi ja pakkset tulloo, nukkukin pitäisi aina kun juniori antaa siihen mahdollisuuden – mutta sitten kun ei tule uni. Talouttakin pitäisi tehdä. Niin ja taloa rakentaa – talvi (ja pakkaset) tulee ja katosta puuttuu yhä eristys, tuntuu että etenee aikataulua hitaammin, ansiotyössäkin on ihan toivotonta. Niin ja myrsky toi vedet sisään laajennukseen – sekin huolestuttaa… Siitä on syytä kysyä viisaammilta.

Kierre on liki valmis – elämä kun on yhtä selviytymistaistelua, huomenna kaikki näyttää paremmalta; toiveajattelua.

En kyllä uskonut, että tämä[KIN] olisi näin iso juttu. Fuck! Toihan on syväkin (3m) niin, että sinne häviää pienempi mies ;)

Loppuun toteamus: Niistä, mitkä on rahalla hoidettavissa ei kannata stressata. Eikö vaan?

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)