Arkisto asiasanalle pesuhuone

Pesuhuoneessa remppaa

pesutila

Sitä sortuu kaikenlaiseen ikävään kun on ylimääräistä aikaa. Lomalla päätin vihdoin tehdä pientä pintaremppaa meidän suihkutiloissa. Ensimmäisenä vaiheena kunnon pesu, jonka jälkeen silikoonit pois. Alla kuvia lähtötilanteesta vanhoilla silikooneilla.

Kylpyhuoneen saunan oven lista

pesutila

Näin nätiltä näyttää kylpyhuoneessa saunan ovilista. Tuo lista asennettu noin 15v sitten kun sauna valmistui. Nyt edessä siis pientä pintaremppaa suihkutilassa. Listat uusitaan ja silikoonit vaihdetaan uusiin. Myös vähän rajumpi kaakelipesu suoritetaan.

pesutilan laattavalintoja

pesutila

Sattumalta eksyin kahdelle sivulle, jossa näköjään on varsin samanmoinen lattamaku kuin meillä. Hienoa. Puutalossa ollaan just nyt laattahommissa. Laatat näyttävät kovin tutuilta – hyvä valinta. Ja näyttääpi, että heille tullee myös samalainen kurasyöppö kuin meillä. Myös Villa Lunaticissa on pesuhuonetta…

KHH valmis!

pesutila

Eilen nostettiin viimeiset hyllyt paikoilleen kodinhoitohuoneessa ja tänään asennettiin kolme viimeistä listaa. Se on sitä myöden KHH siis valmis! Tähän nurkkaan tuli pari kiintohyllyä ja yksi niistä “viimeisistä puuttuvista listoista”.