Pientä pakkassuojaa purkuputkelle

Kova ja pitkä pakkasjakso aiheutti (taas) sen, että Wehoputsin purkuputken pää jäätyi ja Wehoputs ei pystynyt tyhjentämään prosessisäiliötä. Purkuputkessä on pitkä sulanapitokaapeli, mutta se ei näköjän noilla kovilla pakkasilla jaksa pitää putkea auki…

Nyt purkuputki on jo auki ja vesi kulkee purkuputkesta ulos, mutta tulevia kovempia pakkasia ajatellen asensin nyt putken päähän ojaan pientä pakkassuojaa kahdesta 5cm paksusta styrox -levystä. Ehkäpä tuohon pitää kesällä rakennella oikein kunnon runko lämpöeristyksellä ja miettiä myös pakkasvahdin asentamista.

Eihän tuo nyt varmasti ihan pakkasia poissa pidä, mutta jos suojaisi edes sen verran, että sulanapitokaapeli jaksaa pitää putken auki.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 13.06.2027.