Wehoputs: Tyhjennyshälytys

Tuossa taas vapun iloksi meidän wehoputs hälytti tyhjennyshälytystä ja pöntöt olivat ihan täynnä! Pakkosyötin sähköä postopumpulle logiikan ohi ja tyhjensin prosessisäiliön. Kuittasin tyhjennyspumppauksen hälytyksen keskusyksiköstä ja taas tämän jälkeen pumppu toimii taas normaalisti.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 2 krt)

2 kommenttia kirjoitukseen “Wehoputs: Tyhjennyshälytys

 1. Hemuli
  01.06.2023 klo 19:51

  Näyttää teillä tulevan usein tyhjennyshälytys, ootko asiaan tarkemmin perehtynyt? Ja mikä siellä prosessisäiliössä on tilanne kun hälytys päällä? Meillä oli aikanaan sellaista ongelmaa, että antoi toistuvaa tyhjennyshälytystä ja tilanne oli se, että prosessisäiliöstä oli tyhjennys tehty ja pinta alhaalla, mutta uutta panosta ei ottanut varastosäiliöstä. Kuittaisin hälyn niin heti alkoi täyttää prosessisäiliötä. Ongelma poistui pariston vaihdolla logiikkaan.

 2. Tomi
  05.06.2023 klo 07:27

  Meillä tyhjennyshälytyksen tullessa/ollessa prosessisäiliö täynnä. Ongelma ratkeaa joko kuittaamalla tyhjennyshälytyksen logiikasta tai resetoimalla logiikan.

  En ole toistaiseksi ehtinyt (lue jaksanut) tutkia tarkemmin kun tuo ongelma on kuitattu aika pienellä vaivalla. Oletettavasti logiikan vaihto tai logiikan pariston vaihto auttaisi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 03.06.2028.