Cobek sulanapitokaapeli

Hankin Puuilosta Cobek sulanapitokaapelin Wehoputs -purkuputken päähän. Pituutta otin neljä metriä – pidemmästä ei varmasti olisi ollut haittaa (muuta kuin sähkönkulutus) ja lyhyemmälläkin – 2m – ehkä pärjättäisiin, mutta päädyin kompromissiin ja tällä mennään tämä talvi.

Tallin pesukarsinan purkuputken päähän otin taas puolet lyhyemmän, eli kaksi metriä sulanapitokaapelia.

Tuotekuvaus

Sulanapitokaapeli lämmittää putken maksimissaan 65°C lämpötilaan ja on asennettava joko putken sisälle tai päälle. Voidaan käyttää jäätymisvaurioita vastaan eri kohteissa. Irrota pistotulppa seinästä, jos et halua jatkuvan sulatuksen/lämmityksen olevan käytössä. Sulanapitokaapelin käyttö ehkäisee talven aiheuttamaa tuhoa ja pitää putket toimintakuntoisina kovemmillakin pakkasilla. Kaapelille ei tarvitse asentaa erillistä termostaattia. Ei ylikuumene.

  • Kuminen liitäntäjohto H05RN-F 3 x 1.00mm², 2m
  • Jännite 230V AC 50Hz, 16A
  • Käyttölämpötila -40°C….+65°C
  • Teho 10W / metri
  • Putken päälle asennettuna putken min. halkaisijan tulee olla 35mm
  • IP44
  • Kaapelin halkaisija (vihreä osa) 5,5mm
  • Päässä olevan kutistesukan halkaisija 12mm
  • Elintarvikelaatu
  • Maadoitettu pistotulppa

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 7 krt)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 10.04.2026.