Aprillipäivä on meillä juhlapäivä – tänään 14v

14 vuotta sitten alkoi tämän blogin tarina kun kirjoitin ensimmäisen postauksen otsikolla lähtökohta. Se alkoi silloin vähän vahingossa. Meillä kävi sisustussuunnittelija kylässä ja siitä se ajatus sitten lähti…

Neljässätoista vuodessa on ehtinyt hakata naulan jos toisenkin ja aloittaa useampaa remonttia tai projektia. Blogikirjoituksia siinä sivussa on syntynyt 2416 kpl (tätä kirjoittaessa) ja hyväksyttyjä kommentteja sivuilla julkaistu yhteensä 1652 kpl.

Blogikirjoituksista ja vaiheista voit lukea lisää arkistosta, josta löytyy kaikki. Lisätään loppuun vielä yksi kuva syyskuulta 2005, jolloin meidän yksi iso projekti otti ensiaskelia.

hirsitalo syyskuussa 2005

Lisää kuvia (otettu ennen remonttia) meidän hirstaloremontista löytyy täältä.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)