Jyrsijäkarkoitin Pestchaser Pro

Ostettiin hevostalliin testiin Victor PestChaser PRO -ultraäänikarkotin, jota mainostetaan yli kaksi kertaa tehokkaammaksi kuin ultraäänikarkottimet keskimäärin ja markkinoiden tehokkaimmaksi elektroniseksi jyrsijäkarkotimeksi! Seuraavien viikkojen aikana pitäisi seurata miten laite toimii vai onko siitä mihinkään…

Karkotin säätelee vaihtelevia määriä korkeataajuuksista ultraääntä (korkeimmillaan 100 dB) ja vaihtelemalla taajuuksia (vaihtelee 32-62 kHz). Äänen muuntelu estää jyrsijöiden tottumisen ääneen ja luo niille epämiellyttävän elinympäristön. Ihmiset ja eläimistä muut kuin jyrsijät eivät kuule ääntä.

Victor PestChaser PRO -ultraäänikarkotin on tarkoitettu käytettäväksi suurikokoisissa huoneissa, keittiöissä, autotalleissa, ullakoilla ja kellareissa. Karkottimen kaksi metriä pitkä johto mahdollistaa sen ihanteellisen sijoittamisen. Laitettaessa Victor PestChaser PRO päälle, punainen LED-valo syttyy ja kertoo laitteen olevan toiminnassa. Jyrsijöiden häviäminen pitäisi näkyä 6-10 päivän sisällä.

PestChaser PRO ei sisällä kemikaaleja tai myrkkyjä ja sitä on turvallista käyttää paikoissa, joissa on lapsia ja ei-jyrsijä lemmikkejä. Jyrsijälemmikit kuten marsut, hamsterit, kanit, jne. tulee siirtää huoneeseen, jossa ei ole jyrsijäkarkotinta. Laite on tarkoitettu vain sisäkäyttöön. Ultraäänikarkotin on turvallisempi kuin myrkyt, helpompi käyttää kuin loukut eikä loukkupyydysten tapaan vaadi loukun tyhjentämistä kuolleesta jyrsijästä.

Huomioithan, että ultraääni ei läpäise seiniä, kaappeja tai huonekaluja. Yksi karkotin per huone.

Hankkijan tuotekuvaus:

Ultraääni hiirenkarkoitin tuplakaiuttimilla ja virtajohdolla. PRO-mallissa on kaksi suurta kaiutinta, jotka jakavat äänen suurelle alueelle. Laite on kuitenkin turvallinen ihmisille ja kotieläimille. Sopii hyvin ullakoille, talleihin, navetoihin, varastoihin. Toimii jopa 150 m2 esteettömällä alueella. Alhainen virrankulutus.

Katso video:

YouTube Preview Image

Karkoitin asennettuna seinään hevostallin rehuhuoneessa.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)

3 kommenttia kirjoitukseen “Jyrsijäkarkoitin Pestchaser Pro

 1. Maria
  21.08.2018 klo 22:26

  Toimiko?

  • Tomi
   22.08.2018 klo 13:18

   Ei meillä ainakaan. Itse asiassa koko karkoitin hajosi (virraton?) aika nopeasti hankinnan jälkeen. En voi suositella.

 2. Minna
  17.02.2019 klo 08:07

  Taitaa toimia. Lisäksi on muita karkoittimen, mutta victor-karkoittimen ympärillä hiljaista.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *

Tämän kirjoituksen kommentointi suljetaan on 25.02.2025.