Wehoputs: Tyhjennyshälytys!

Lauantaina tuli aamupäivä puuhasteltua Wehoputsin parissa. Tyhjennyspumppu valitteli yhä. Tällä kertaa piti purkaa lähes koko pumppu osiin. Narua ja vähän muutakin mukavaa pumpun akselin ympärillä. Lopulta parin tunnin tuherruksen jälkeen pumppu toimii taas kuin uusi – kunnes seuraava ei-viemäriin-kuuluva-esine jumittaa sen.

Loppuun vakavamielinen huomautus: Haja-asutusalueella sijaitsevan talon jätevesijärjestelmä sietää tamponin tapaisia esineitä vielä huonommin kuin kerrostalon putkisto ja kunnallinen viemäriverkko. Ohje on ytimekäs: Viemäriin saa laittaa pesu-, tiski ja suihkuvedet ja wc-paperin lisäksi sen, “mikä on ensin syöty”.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 3 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Wehoputs: Tyhjennyshälytys!

Kommentointi suljettu.