Mikä on sopiva sykli keittiöremontille?

Otsikon kysymys on siitä mielenkiintoinen, että todennäköisesti saadaan erilaisia vastauksia riippuen kysytäänkö asiaa naisilta vai miehiltä. Olisiko sopiva väli kerran kahdeksassa vuodessa, vai kerran kymmenessä. Vai riittäisikö kerran 20. vuodessa?

Meidän nykyisen keittiön keittiöremontti tehtiin syksyllä 2005 ja tyyliin lattiasta kattoon. Olen tässä pohdiskellut, että onko kerran kahdeksassa vuodessa riittävä sykli tehdä keittöremppaa.Varsinkin kun sain remontin viimeiset listat paikoilleen vasta tuossa kesälomalla heinäkuussa.

Lisäpontta ajatukselle antoi talon emännän touhuaminen keittiössä ja lattialla palavalla kattilalla. Niin ja hajosipa meillä myös yksi lampuista keittiön kattovalaisimestakin tuossa viikko kaksi sitten. Johan se siellä paloikin asennuksesta asti tammikuusta 2006.


kuvassa keittiötä päiväyksellä 24.10.2005, jolloin isäntäkin oli vielä nuori ja viriili

Täältä löytyy kuvia myös ennen remonttia jos jotakuta kiinnostaa millainen se meidän keittiö oli ennen tuota syksyllä 2005 tehtyä remonttia.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)