Pilarikengät asennettu

Kävin eilen töiden jälkeen ostamassa “halvan” (69eur) työvälineen keittojen tekoon. Edullisia sekoittajia minimaaliseen käyttöön löytyi niin Bilteman, Hong Kongin kuin myös Motonetin nettisivuilta. Valinta päätyi ensimmäiseen Motonetissa kohdalle osuneeseen. Tuntui oikein riittävältä peliltä meidän tarpeisiin. Ehkäpä tuolla seuraavaksi sekoitellaan punamultaa hevostallin seinään.

Illalla sekoitimme poikien kanssa porukalla sementtiä ja asennettiin pilarikengät paikoilleen. Olikin oikein hauskaa – ainakin poikien mielestä. Keitoksia kun on aina kiva tehdä. Meillä oli jokaisella omat selkeät työtehtävät. Minä vastasin keitoksen aineiden suhteesta. Nuorempi isäntä haki ja mittasi hiekat ja sorat. Nuorin isäntä taas lisäsi vettä keitokseen. Minulle jäi sementin lisääminen ja keitoksen sekoittaminen vaikka pojat kovasti hinkuivat päästä mukaan sekoittamaan.

Valmis keitos lapioitiin vuorotahtiin pilarihakkoihin, joihin lopuksi asennettiin tolppakengät. Toivottavasti onnistui, ettei pojille tule isoa pettymystä. Heti homman valmistuttua nuoret innokkaat apumiehet kyselivätkin jo, että “milloin seuraavaksi betonia keitetään”…

pilarikenkä

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 4 krt)

1 kommentti kirjoitukseen “Pilarikengät asennettu

Kommentointi suljettu.