keli suosii omakotiasujaa

Tänään sää suosi pihahommia – päivä aherrettiin ansiotyössä ja työn jälkeen työ jatkui kotipihassa. Ahertelin talon “juurakossa” ja laittelin sokkelisepeliä kohdilleen – samaan hässäkkään virittelin sepelin ja nurmikon rajaa kuntoon…

Sepeliä levittelin viimeksi mm. 16. marraskuuta 2006. Tänään tuli myös vihdoin pihakaivo ja viemärin tarkastusputki asteltua pihamaalle sopivampaan korkeuteen – lähitulevaisuudessa pääsee siis maata ja multaa/nurmea asentelemaan myös tuonne.

Alla kasa kuvia kun vihdoin kamera naskalista kaivettiin.vasemmalla pihakaivo marraskuussa 2006, oikealla samaa kaivoa työstövaiheessa


vasemmalla nuorempi isäntä tukailee “ylijäämä”putkistoa ja oikealla talokaivo ja viemärin tarkistusputki lopullisessa mitassaan


kuvissa uutta vielä käyttöönottamatta olevaa makuhuonetta

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)