neljäs lietetyhjennys

Kirjataan nyt tämäkin tyhjennys. Meidän WehoPuts -pienpuhdistamon neljäs lietetyhjennys oli tänään aamulla. Edellisestä ehtikin kulua jo aikaa.

Piti tyhjennys suorittaa jo aiemmin kuten valmistaja suosittelee, mutta aina se vaan jäi kun ei täyttäkään ollut.


No, anyway – homma sujui taas liki edellisen mallin – mitä nyt Avant on tässä hommassa kiva lisä. Lietepussukka on kiva kuljettaa Avantin etukauhassa toisaalle (tässä tapauksessa se meni lantalaan) ja Avant vielä kivasti nopeutti kuljetusta 8-)

Mainitaan nyt vielä, että edellisen tyhjennyksen jälkeen tavoittelin valmistajan suosittelemaa 2-4 kk tyhjennysväliä, mutta taas se venähti meillä viiteen (5) kuukauteen. Paperisäkki hajosi nytkin kuten viimeksikin, joten seuraavaksi katsotaan syyskuun lopussa miten se tyhjennys sujuu 4kk päästä.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)