sauna valmis!

Eipä ollut tuota listaa aikoihin päivitetty, mutta hommat ovat siitä huolimatta nykineet eteenpäin.


mä en oo tässä ilman salamaa kuvaamisessa mikään osaaja, joten se näkyy sitten näissä kuvissa heikkona suorituksena

Eilen asensin viimeiset listat (ikkunalistat) saunaan ja sudin viimeiset vedot supi saunasuojaa. Myös kiuaskivet tuli eilen kuskattua sisälle, pestyä ja aseteltua kiukaaseen. Aika uskomatonta kyllä, mutta toimitetut 100 kiloa (5 x 20kg) kiuaskiviä oli juuri eikä melkein sopiva satsi. Yhtään enempää ei olisi sisään mahtunut eikä oikeastaan yhtään vähempääkään. Aivan nappi määrä siis.

Lopuksi vielä imuroin saunan lattiaa ja ihmettelin itsekseni, että tässäkö tämä nyt oli. Tänään tai huomenna kiuas käyntiin ja sitten se oliskin aina valmis! Ehkä huomenissa olisi sitten edessä ne ensilöylyt…

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 4 krt)

5 kommenttia kirjoitukseen “sauna valmis!

  1. Pingback: 2 milj saunaa
  2. Pingback: joulurauhaa!
  3. Pingback: ph valmis!

Kommentointi suljettu.