katon piti olla valmis eilen

Vanhan puolen kattoremontin piti valmistua eilen. Mutta mutta, eipä voi vielä sanoa, että valmis olisi. Piipun päällä olevat pellit oli unohtunut tehdä ja on siis ed. asentamatta. Sanoivat tulevansa laittamaan ne joskus myöhemmin. Just.

Lasku urakasta saapui jo maanantaina ja työ olisi pitänyt vastaanottaa tiistaina. Vastaanotto on lähinnä sovittujen/tilattujen töiden toteaminen tehdyksi ja mahdollisten puutteiden kirjaamista. Molemmat paperit saa nyt odottaa pöydällä homman päättämistä, raha tai nimmarit liiku ennen kuin oikeasti homma on done. Täytyy varmaan soitella tänään/huomenna urakan myyjälle ja kysellä miten tässä edetään.

Vähän tämä aikataulu yllätti minut, oletin että homma olisi ollut ohi nopeammin. Kattoremonttihan alkoi jo 15.5.2007.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)