Foorumi

.
Foorumissa ei vaadita rekisteröitymistä tai nimellä kirjoittamista. Kuka tahansa voi kirjoittaa viestejä nimettömänä, ns. Guest -käyttäjänä. Foorumille rekisteröityminen ei ole toistaiseksi mahdollista [ehkä myöhemmin].

Guest  

Welcome Guest, please login or register.

Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
Topic: Kompura
Guest
Kompura
on: 12.11.2023 06:01

Moi.Ongelmia EL S 60n kompura kanssa.Vaihdoin uudet kalvot ja sen jälkeen ei käynnistynyt,merkkivalo palaa.Kalvoissa merkinnät c3 ja c4 onko niillä jokin merkitys.Mielestäni kalvot on ihan oikein asennettu.Kompura on ollut minulla vajaat 2 vuotta.Edellisessä mallissa ei ollut mitään vaikeuksia kalvojen vaihdossa.Voisinko saada jotain vihjettä.Kiitos.jyt


Guest
Re: Kompura
on: 18.11.2023 09:59

Jos kalvo hajonnut jonka vuoksi olet vaihtanut, niin kompuran sisällä on sellainen liukukytkin joka jää keskiasentoon silloin kun kalvo menee rikki. Tai vaikka ei olisi mennyt kalvo rikki, niin se kytkin saattaa siinä vaihtaessa liikahtaa liian keskelle. Ei muistaaksen ole merkitystä kumpaan reunaan sen siirtää.


Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
WP Forum Server by ForumPress | LucidCrew
Version: 1.7.5 ; Page loaded in: 0.006 seconds.

Remonttireiskan ylläpito ei vastaa foorumin tietojen oikeellisuudesta eikä tietojen käytön aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Kirjoitusten kopiointi muualle julkaistavaksi on kielletty.
.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 57 krt)