Foorumi

.
Foorumissa ei vaadita rekisteröitymistä tai nimellä kirjoittamista. Kuka tahansa voi kirjoittaa viestejä nimettömänä, ns. Guest -käyttäjänä. Foorumille rekisteröityminen ei ole toistaiseksi mahdollista [ehkä myöhemmin].

Guest  

Welcome Guest, please login or register.

Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
Topic: Siirtopumppuhälytys
Guest
Siirtopumppuhälytys
on: 02.06.2023 20:13

Viimekesänä oli jo tätä hälytystä ja kuin itsestään se korjaantui kunnes nyt reilu viikko tuli taas kummittelemaan tämä hälytys. Pumppu ylös ja painepesurilla pesu ja ravistelut. Viikonpäivät toimi moiteettomasti ja tänään taas sama halytys. Mietin olisiko uimurissa vika? Tilasin jo viimekesänä https://kaveko.fi/verkkokauppa/pintakytkin-mac3-3m/ tämän ja silloin se jäi vaihtamatta. Mitenkän tämä vaihtaa liittimeen entisen tilalle kun taisi olla kaikki piuhat erivärisiä ja itse olen aivan onneton sähköhommien kanssa.


Kiitos jo etukäteen!


Guest
Re: Siirtopumppuhälytys
on: 18.07.2023 16:53

Täällä kanssa nyt ekaa kertaa siirtohälytys. Jos kuittaa niin tulee muutaman tunnin päästä takas. Pesin siirtopumpun ja avasin pohjalevynkin, mutta ei siellä mitään ollut. Aloin kanssa miettimään onko uimurissa vika? Koitin nyt pestä uimurinkin ja katsotaan auttaako.


Guest
Re: Siirtopumppuhälytys
on: 30.08.2023 23:30

löytyikös tuohon siirtopumppuhälytykseen syy ja sitä kautta korjaus .. eli missä oli vika


Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
WP Forum Server by ForumPress | LucidCrew
Version: 1.7.5 ; Page loaded in: 0.022 seconds.

Remonttireiskan ylläpito ei vastaa foorumin tietojen oikeellisuudesta eikä tietojen käytön aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Kirjoitusten kopiointi muualle julkaistavaksi on kielletty.
.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 34 krt)