Foorumi

.
Foorumissa ei vaadita rekisteröitymistä tai nimellä kirjoittamista. Kuka tahansa voi kirjoittaa viestejä nimettömänä, ns. Guest -käyttäjänä. Foorumille rekisteröityminen ei ole toistaiseksi mahdollista [ehkä myöhemmin].

Guest  

Welcome Guest, please login or register.

Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
Topic: Tyhjennyshälytys
Guest
Tyhjennyshälytys
on: 19.08.2022 09:07

Nyt on antanut muutaman päivän ajan tyhjennyshälytystä. Putket ei ole tukossa, pumput näyttää toimivan eivätkä ole tukossa. Nyt rupesin vai tässä miettimään voiko johtua kun prosessisäiliön pinta näyttää melko matalalta, ettei pinta yletä edes pinta-anturiin. Kuuluuko prosessisäiliön pinta olla edes niin matalalla?


Tomi
Administrator
Posts: 64
Re: Tyhjennyshälytys
on: 19.08.2022 14:40

Saattaa vaatia myös logiikan resetoinnin. Minulla muutaman kerran hälyttänyt ilman syytä tyhjennyshälytystä ja rauhoittunut vasta logiikan resetoinnin jälkeen.


Guest
Re: Tyhjennyshälytys
on: 19.08.2022 20:42

Paikansin viaksi pumppaus-säiliön poimurin ja pumppasin sen tyhjäksi prosessisäiliöön lämmittimen pistokkeella. Pitää nyt alkuun käydä sillontällöin asioikseen pumppailla se tyhjäksi kunnes uusi poimuri saapuu.

Mitenkäs tuon jazzin logiikan saa resetoitua?


Guest
Re: Tyhjennyshälytys
on: 19.08.2022 21:18

Korjataan vielä edellistä, että uimuri anturi eikä mikään poimuri


Guest
Re: Tyhjennyshälytys
on: 20.08.2022 08:52

Vielä yksi lisäkysymys. Omien pumppujen johdoista puuttuvat nuo merkinnät x1 ja x4. Eli onkos mulla nyt nuo pumputkaan oikein päin? X1 tyhjennyspumppu, eikös tämä ole se "ns" pinnalla oleva pumppu prosessi puolella ja X4 sakkapumppu joka taas on siellä pohjalla?


Guest
Re: Tyhjennyshälytys
on: 04.10.2022 11:09

Hei,

tavallaan tätä samaa probleemaa, mutta minulla pumppu ei käynnistynyt, hiukan avustamalla pumpun juoksupyörä lähti sitten liikkeelle.


Tässä tapauksessa kondensaattorin vaihto auttoi, lienee startti kondensaattori. Mutta pumpun avaaminen oli vain aika työläs prosessi. Kondensaattori muistaakseni 4€.


Guest
Re: Tyhjennyshälytys
on: 01.06.2023 20:10

Meillä oli aikanaan sellaista ongelmaa, että antoi toistuvaa tyhjennyshälytystä ja tilanne oli se, että prosessisäiliöstä oli tyhjennys tehty ja pinta alhaalla, mutta uutta panosta ei ottanut varastosäiliöstä. Kuittaisin hälyn niin heti alkoi täyttää prosessisäiliötä. Ongelma poistui pariston vaihdolla logiikkaan. Tätä suositeltiin huollossa


Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
WP Forum Server by ForumPress | LucidCrew
Version: 1.7.5 ; Page loaded in: 0.011 seconds.

Remonttireiskan ylläpito ei vastaa foorumin tietojen oikeellisuudesta eikä tietojen käytön aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Kirjoitusten kopiointi muualle julkaistavaksi on kielletty.
.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 55 krt)