Arkisto asiasanalle ovi

Pientä oviremppaa

12070022

Tallin sivuovi oli ajan saatossa vähän retkahtanut ja sen avaamisella ja sulkemisella oli vähän haasteita. Otettiin nuoremman ja nuorimman isännän kanssa ovi pois paikoiltaan ja työstöön…

Tallin ulko-ovi vetelee viimeisiä

whatthefuck

Kirjoittelin tovi sitten kuinka jouduin korjaamaan meidän hevostallin ulko-ovea. No nyt taas eilen piti heittäytyä remonttireiskaksi. Ovi oli retkahtanut eikä mennyt enää kiinni. Pieni tutkailu selvensi, että saranan yläpuolelta yläkulmasta liitokset alkaneet antaa periksi. Ratkaisin nyt asian ensihätään näin. Taas…

Tallin sivuoven aukipitäjä

whatthefuck

Jouduin poistamaan meidän tallin sivuoven aukipitäjän kun jostain syystä retkahtanut sen verran, että tuo alkaa olla jo vaarallinen josko joku kävelee sitä päin ja loukkaa vaikka silmänsä.

15v vanha kahva

happy

Syksyllä 2007 asennetun eteisen välioven kahva hajosi ja piti uusia. Vanha kesti siis melkein tai noin suurinpiirtein viisitoista vuotta! Ylä (yllä) vanha kahva ja kuvassa (alla) uusi kahva.

Kaapinoven saranat

teeseitse

Ennenkin tapellut tallin kaappien saranoiden kanssa – ei tunnu pysyvän lastulevyssä kiinni vaan irtoilevat. Nyt korjasin yhden kaapin ovesta alasaranaa näin. Ei olekin hieno?