toimiva katto

Mainostetaan taas kun mainio artikkeli osui silmään. Omakotiliiton lehdessä oli kirjoitus “Terveellä talolla on kunnon hattu”. Olen aiemmin jo lukenut samasta julkaisusta, että “Terveellä talolla on kuivat jalat”. No hyvä – nyt meillä on kunnossa niin jalat kuin hattukin, molemmat rempattu ja korjattu tässä vuoden sisällä 8-)

Tässä katto -kirjoituksessa mainittiin kattoliiton Toimiva katto -julkaisusta, joka on vast’ikään uudistettu. Julkaisua mainostetaan hyödyllisenä työvälineenä kattoremontissa niin amattilaisille kuin työn tilaajillekin. Harmi, että tämäkin osui silmään vasta kun työ on jo tilattu ja tehty. No, ehkä palaan Kattoliiton -sivuille ja tutustun aiheeseen myöhemmin lisää – sitten vaikka kun on katon huollon aika.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)