iv- ja v-tarjoukset

Sain tällä viikolla sähköpostiini tarjoukset ilmanvaihto- ja vesi/viemäröintimateriaaleista.

V-tarjous sisältää myös jätevesijärjestelmät ja pihan kaivot yms härpättimet kuten myös suihkut, hanat ja altaat vessaan ja pesutiloihin. IV-tarjous sisältää putkien yms lisäksi ilmanvaihtokoneen. V:n hinnaksi tuli noin 4100 euroa ja IV:n hinnaksi 3300 euroa. Ja siis tarkennuksena, että hinnat eivät sisällä työtä – ainoastaan materiaalit. Meillähän ei siis ole kunnallistekniikkaa vaan omat jätevesijärjestelmät on kyhättävä. (Jees – sellaiset, että meidän ensimmäinen ehdotus kuvatuksineen ei kelvannut kunnalle, pitää piirtää uudet ja tarkemmat kuvat järjestelmistä.)

Täytyy vielä tovi sulatella ja katsoa onko nuo tarjoukset järkeviä ratkaisuja hinta/laatu -suhteeltaan. Tässä kohtaa kun täytyy todeta, ettei ole hajuakaan onko tuo paljon vai vähän!

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 1 krt)