Foorumi

.
Foorumissa ei vaadita rekisteröitymistä tai nimellä kirjoittamista. Kuka tahansa voi kirjoittaa viestejä nimettömänä, ns. Guest -käyttäjänä. Foorumille rekisteröityminen ei ole toistaiseksi mahdollista [ehkä myöhemmin].

Guest  

Welcome Guest, please login or register.

Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
Topic: Ohjelmiston asetukset, prosessin kesto
Guest
Ohjelmiston asetukset, prosessin kesto
on: 17.06.2021 20:43

Moro! Tullu tässä parin vuoden aikana vaihdettua kaikki pumput ja muuta pikkuosaa tuohon omaan vitoseen ja tänään ensimmäistä kertaa loka-autolla tyhjennytin. Ajattelin samalla että jatkossa voisin katsoa jos kerta vuoteen tyhjennys riittää niin siirtyisin siihen, aika mukavaa ja helppoa.


Laitteen asetuksiinhan pääsee kätevästi käsiksi painamalla pitkään nappia kulmassa ja sen jälkeen system kohdassa syöttää salasanan 2222. Nollasin asetukset samalla, oli pieniä ongelmia tyhjennyspumpun anturin kanssa, eli prosessisäiliön pinta anturi oli rikki. Vaihdoin myös sen, tilasin englannists, tuli nopeasti ja oli halpa ja samanlainen kuin alkuperäinen.


Nyt mietin sitä prosessia itsessään, kauanko se yksi prosessi normaalisti kestää? Kauanko panos valmistuu? Asetuksista löytyy kohta 8h prosessi. Samoin löytyy valinta wehoputs 5/10. Mietin kun meitä on vain kaksi, jos valitsisin tuon 8h prosessin ja vehoputs 10 niin tekeekö se kaiken samoin kuin nyt, mutta hitaammin? Laite on sillä uudemmalla logiikalla, olikohan vuodelta 2012. Lietepussi vissiin poistetaan käytöstä ihan vaan valitsemalla jostain kohtaa se Lietepussi – ei? Vai pitääkö jotain muuta muutella vielä? Onko muita vinkkejä prosessin tehostamiseen? Kiitoksia nihtila@gmail.com


Guest
Re: Ohjelmiston asetukset, prosessin kesto
on: 26.06.2021 22:33

Moi,


Itselläni alkoi aika liki viikko sitten reistaileen sama anturi, tai ainakin niin oletan kun pumput toimii. Nolasin logiikan, mutta ei palautunut ns. normitilaan vaan näytössä lukee ”Wehoputs type” ja sen alla 0. Ruudussa myös nuolet ylös, alas ja enterin kuva. Mistään napista ei kuitenkaan mitään tapahdu pl. jos painaa pitkään (i).


Nolasin logiikan ohjeen mukaan, mutta sen jälkeen huomasin että siellä on myös ”reset” kohta. Tarvisiko se vielä ajaa läpi? Nakkasin virrat pois, mutta palaa edelleen samaan tilaan,


Nyt ilmaus on käynnissä ja ei vielä tietoa toimiiko normi prosessit OK vai ei.


Pages: [1]
 ReplyNotify RSS feed   
WP Forum Server by ForumPress | LucidCrew
Version: 1.7.5 ; Page loaded in: 0.007 seconds.

Remonttireiskan ylläpito ei vastaa foorumin tietojen oikeellisuudesta eikä tietojen käytön aiheuttamista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Kirjoitusten kopiointi muualle julkaistavaksi on kielletty.
.

(tätä kirjoitusta luettu tänään ja eilen 78 krt)